badkamer & toilet

De badkamer is een steeds meer gewaardeerde ruimte in huis.

De badkamer is een steeds meer gewaardeerde ruimte in huis. Mensen vinden het belangrijk om tot rust te kunnen komen in een mooie ruimte, die steeds meer de uitstraling krijgt van een wellness. Mooi sanitair, maar ook passende verlichting en zeker de tegels zorgen voor de juiste sfeerbepaling. Voor dit alles bent u hier aan het juiste adres.

Wist u dat het doorvoeren van de stijl van uw badkamer naar het toilet een aanzienlijke waardevermeerdering van uw huis oplevert?

Bekijk projecten
Heeft u interesse in onze diensten, of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!
contact

Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Dick Boon tegelwerken is al sinds 2005 de tegelspecialist voor bedrijf en particulier. Ons specialisme staat garant voor een prachtig resultaat. Zo verzorgen wij voor u uw nieuwe badkamer, tegelvloer, toilet en keuken. Ambachtelijk tegelwerk en natuursteen behoren ook tot de mogelijkheden.

Op aanvraag leveren wij ook natuursteen en tegels.

Op aanvraag leveren wij ook natuursteen en tegels. Door jarenlange ervaring hebben wij een aantal bedrijven om ons heen geschaard, waarmee wij uw complete verbouwing kunnen realiseren. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om timmer-, stucadoor-, loodgieter-, of installatiewerkzaamheden.