Tegelvloeren

Een vloer vormt de basis van je woning.

Een vloer vormt de basis van uw woning. Een tegelvloer is hierin een duurzame en onderhoudsvrije keuze. Eigenlijk is alles mogelijk: van kleine mozaïektegeltjes tot robuuste tegel van groot formaat. De tegelvloer wordt naar wens afgewerkt met dezelfde plinten. Iedere tegelvloer leent zich uitstekend voor vloerverwarming. Ook deze kan door ons worden verzorgd.

Heeft u altijd een voorkeur gehad voor een houten vloer, maar wilt u graag vloerverwarming? Een prima oplossing is keramisch parket! Dit is een tegel met houtlook, beschikbaar in talloze uitvoeringen.

bekijk projecten
Heeft u interesse in onze diensten, of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!
contact

Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Dick Boon tegelwerken is al sinds 2005 de tegelspecialist voor bedrijf en particulier. Ons specialisme staat garant voor een prachtig resultaat. Zo verzorgen wij voor u uw nieuwe badkamer, tegelvloer, toilet en keuken. Ambachtelijk tegelwerk en natuursteen behoren ook tot de mogelijkheden.

Op aanvraag leveren wij ook natuursteen en tegels.

Op aanvraag leveren wij ook natuursteen en tegels. Door jarenlange ervaring hebben wij een aantal bedrijven om ons heen geschaard, waarmee wij uw complete verbouwing kunnen realiseren. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om timmer-, stucadoor-, loodgieter-, of installatiewerkzaamheden.